Zonder kennis beginnen met beleggen? 

Zonder kennis beginnen met beleggen? 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen, in plaats van dat ze hun geld op de bank zetten. Dat heeft onder meer te maken met de lage rentes en met de inflatie. Wie zijn geld succesvol weet te beleggen, kan hiermee een potje creëren voor later. Er zijn ook veel mensen die zonder verstand van beleggen aandelen of cryptocurrency’s kopen. In veel gevallen leidt dit tot verkeerde investeringen. Toch is het wel degelijk mogelijk om je geld te beleggen wanneer je hier weinig verstand van hebt. In dit geval kun je bijvoorbeeld voor hedge fund Majorcapital kiezen. Een hedge fund belegt jouw geld in verschillende aandelen, cryptovaluta of zelfs in vastgoed. Zo hoef je zelf niet na te denken over waar jij je geld in stopt. 

Zonder kennis beginnen met beleggen? 

De voordelen van een hedge fund 

Het investeren in een hedge fund brengt verschillende voordelen met zich mee. Om te beginnen is het natuurlijk prettig dat je zelf niet alles van aandelen, vastgoed of crypto hoeft te weten. Daarnaast worden de risico’s zoveel mogelijk gespreid. Een hedge fund spreidt de investeringen namelijk. Daardoor gaat je geld niet meteen verloren wanneer het slecht gaat met één aandeel. Als je in een hedge fund belegt, heb je weinig omkijken naar je investeringen. Zo kun je dus ook met weinig ervaring beginnen met beleggen. 

Crypto staken is ook nog een optie! 

Nog een optie is om crypto te staken. Voordat je dit doet, zul je je wel even in diverse cryptovaluta moeten verdiepen. Daarna hoef je een lange tijd niet meer naar je investering om te kijken. Kies je voor staken Majorcapital, dan houd je een cryptovaluta namelijk een langere tijd vast. In ruil daarvoor krijg je steeds een klein percentage bovenop je crypto. Je kunt het vergelijken met een spaarrekening, maar dan voor crypto. Vooraf spreek je af hoe lang je de crypto vastzet en wat de beloning daarvoor zal zijn. In de tussentijd kan de koers van de cryptovaluta uiteraard wel stijgen of dalen. Om die reden is het geen slecht idee om vooraf wel even goed onderzoek te doen naar de valuta waar je in wilt investeren.  

Zonder kennis beginnen met beleggen? 

Kies je voor staking, dan investeer je echt voor op de langere termijn. In de tussentijd kan de koers van de crypto schommelen. Kijk je naar het grote plaatje en zie je dan een stijgende lijn? Dan kan het interessant zijn om een specifieke crypto te staken. 

Conclusie 

Zonder enige kennis beginnen met beleggen in crypto is af te raden. Toch hoef je lang niet alles over aandelen en cryptovaluta te weten om er geld mee te verdienen. Middels een hedge fund ben je in staat om met relatief weinig ervaring te investeren. Het is zelfs mogelijk om op deze manier te beleggen in vastgoed. Normaliter moet je over een groot vermogen beschikken om in vastgoed te investeren, maar met een hedge fund is dit niet het geval. Bovendien hoef je ook geen onderhoud aan panden te verrichten. Investeren middels een hedge fund kan dus zeer interessant zijn voor beginnende beleggers! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *